Om Trubaduo

Vilka är vi? Vad vill vi?

Vi är två vänner som bara älskar att sjunga och har gjort det på varsitt håll i många år. För några år sedan började vi sjunga och uppträda tillsammans och vi märkte att våra röster passade väldigt fint ihop och vi sjöng gärna i stämmor. Vi hade väldigt kul tillsammans, så vi gjorde slag i saken och bildade Trubaduo där vi uppträder på allt från bröllop, dop och ålderdomshem till event och fester.

Vi märkte att vår musik och inte att förglömma våra egna låtar blev väldigt uppskattade, så nu har vi turen och glädjen att få uppträda och guldbelägga fina stunder i människors liv. Vi är väldigt tacksamma för detta och glada för att du hittat hit. Du är varmt välkommen att höra av dig om du vill att vi ska vara med och spela på något evenemang, av vilket slag det än må vara.

Prestigelöst, glädjefyllt, finstämt, lekfullt och äkta är några av våra ledord. Lyssna gärna på några av våra smakprov så att du får en känsla av hur vi låter. Vill du veta mer om Trubaduo är du välkommen att kontakta oss.

Vi lyfter på hatten och önskar dig en fin dag!

Tim Jacques Gitarr & sång

En riktig sköning med djupa tankar.

Mauri Liebendörfer sång & stämmor

En cool kille med stil.

mauriOm Trubaduo