Musiker till födelsedag

När man ska välja musiker till födelsedag kan det vara många saker att tänka på: Vad vill jag skapa för stämning på min födelsedagsfest? Vilken typ av musiker passar för den stämningen? Finns det några låtar som betyder extra mycket för mig som jag vill framförs?

Vi spelar gärna på födelsedagsfester, om det så är när du (eller någon nära dig) fyller 20, 50 eller 90. I musikväg innebär det ofta musik som framkallar mycket minnen, men även musik som bidrar till en festlig stämning, helt beroende på tycke och smak hos födelsedagsbarnet.

Musiker till födelsedag – smakprov

Vi är flexibla och kan spela låtar efter önskemål och kan även föreslå låtar som vi tror skulle passa just er födelsedagsfest. Kanske vill ni att vi tonsätter en text ni skrivit om födelsedagsbarnet? Vi har egen ljudanläggning om det behövs och vi kan spela både inne som ute.

Förslag på dikt till födelsedag

Triumf att finnas till
Edith Södergran

Vad fruktar jag? Jag är en del utav oändligheten.
Jag är en del av alltets stora kraft,
en ensam värld inom miljoner världar,
en första gradens stjärna lik som slocknar sist.
Triumf att leva, triumf att andas, triumf att finnas till!
Triumf att känna tiden iskall rinna genom sina ådror
och höra nattens tysta flod
och stå på berget under solen.
Jag går på sol, jag står på sol,
jag vet av ingenting annat än sol.

Tid – förvandlerska, tid – förstörerska, tid – förtrollerska,
kommer du med nya ränker, tusen lister för att bjuda mig en tillvaro
som ett litet frö, som en ringlad orm, som en klippa mitt i havet?

Tid – du mörderska – vik ifrån mig!
Solen fyller upp mitt bröst med ljuvlig honung upp till randen
och hon säger: en gång slockna alla stjärnor, men de lysa alltid utan skräck.

mauriMusiker till födelsedag Malmö