Musiker hemma hos dig

Om ni inte vet vad ni ska göra i helgen så har vi en grym idé: Samla dina vänner på en spelning med musiker hemma hos dig! Vi spelar dels våra egna låtar men även kända klassiker, eller kanske önskar ni lite fartfyllda irländska visor? Om ni vill kan vi ha allsång då vi har massor av pärmar fulla med sånger. I pärmarna finns även dikter om ni vill utmana varandra på högläsning.

Dessa kvällar brukar bli supermysiga och uppskattade och det är ett annorlunda och kul sätt att bjuda in till fest – hoppas vi ses och hörs!

Musiker hemma hos dig – smakprov

Vi är flexibla och kan spela låtar efter önskemål och kan även föreslå låtar som vi tror skulle passa hemma hos dig. Vi har egen ljudanläggning om det behövs och vi kan spela både inne som ute.

Förslag på dikt hemma hos dig

Främmande
Bruno K Öijer

När jag vrider om nyckeln
till min lägenhet
känner jag ibland att jag tränger mig på
att jag kommit hem för tidigt
och utan att förvarna
jag står kvar
väntar innan jag öppnar dörren
det främmande osynliga
måste hinna ställa tillbaka stolarna
och plocka undan
ta med sej alla sina saker
innan jag går in
och låtsas att jag ingenting ser
ingenting vet

mauriMusiker hemma hos er Malmö